Social

La Cluj, Platforma Liberala este in cautare de loc pe Internet

Platforma Liberala Clujeana, a demisionarilor din PNL Cluj , va fi organizata ca si asociatie cu personalitate juridica, sub forma unei organizatii non-guvernamentale (ONG) si, conform fondatorilor, va avea doua componente, “implicarea politico-administrativa si cultural-educativa”.

“Pe plan politic, Platforma va colabora cu organizatiile politice interesate sa valorifice ideile promovate si a avea propuneri legislative. Pe plan cultural, va alege un curatoriu care va edita volume despre liberalism, va organiza conferinte pe teme liberale si va publica Anuarul Libertatii de Actiune, care va evalua gradul de respectare a drepturilor omului, precum si gradul de libertate economica”, se arata in documentul constitutiv al Platformei.

Consilierul municipal Ciprian Paun, fost vicepresedinte al PNL Cluj-Napoca, unul dintre fondatorii Platformei, a declarat ieri pentru ZIUA de Cluj, ca se incearca, in aceasta perioada, achizitionarea unui site in care platformistii sa-si expuna ideile. “Vom merge pe idei concrete, cum ar fi initiative legislative privind deducerea din venit a taxelor pentru studii universitare ori restituirea catre firme a sumelor platite Regiei Monitorului Oficial cand au fost nevoite sa-si reinregistreze codul CAEN ”, a precizat Paun. (continuarea in Ziua de Cluj)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Ziua de Cluj

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea