Social

#vreme weekend #prognoza meteo #ploi #soare

La ce temperaturi sa ne asteptam in weekend

Una calda, una rece, cam acesta pare sa fie jocul toamnei in materie de vreme. De bine, de rau vom reusi sa marcam cate doua zile de soare in fiecare regiune, pe masura ce ploile traverseaza, in acest weekend, intreg teritoriul Romaniei. Iata cum va fi vremea in tara!

Vineri, nordul Moldovei, Maramuresul si Crisana vor fi scaldate de averse de ploaie, temperaturile coborand pana la 17 grade in aceste regiuni. In restul tarii, ne vom bucura de o zi de toamna cu cer predominant senin si temperaturi de 20-23 de grade Celsius.

Sambata, norii de ploaie inainteaza spre est si sud-est acoperind centrul tarii, Capitala, Dobrogea si Moldova. Vremea se raceste brusc in toate regiunile, cu exceptia Olteniei, unde temperaturile vor fi de 20-21 de grade. In restul tarii, valorile termice vor fi de 17-18 grade.

Duminica, soarele isi face aparitia dintre nori si inunda intreg teritoriul Romaniei. Mercurul din termometre ramane insa la un nivel scazut, temperaturile stationand in jurul valorii de 15 grade Celsius. Ceva mai cald va fi in Banat, unde se vor atinge si valori de 19 grade.

Sursa foto: wallpaperswide.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea