Social

L-au clonat pe Don Juan?

Doua faze, una pe B1 TV , una pe internet, ne fac sa credem ca s-a intors Don Juan. Altfel, nu ne putem explica de ce un grup de fete s-ar excita la vederea unui baiat de 18 - 20 de ani si, mai mult, ar sari pe el cu mangaieri , pupaturi si alte "jumuleli", in plina strada.

Pe B1 am crezut ca a fost pura intamplare si nu ne-am obosit neuronii cu munca de investigatie , am zis ca, din cand in cand, e normal sa mai fuga si fetele dupa un baiat. In schimb, cand am dat peste filmuletul tras de vis-a-vis de Cismigiu , cu liceeanul pe care a tabarat o alta gasca de fete, am zis ca nu-i coincidenta.

Mai mult, se pare ca genul asta de vanatoare se practica si in strada, in statii de metrou sau prin supermaket -uri. Ce vad fetele la acesti baieti, ce le aprinde in halul asta? Uitati-va si poate gasiti voi un raspuns. Noi ne-am cufundat in tacere si frustrare.

Iata si cateva filumelete care sa ateste aceasta stire:

Ce faci mielule? (mpeg 2mb)


Stiri la B1TV (mpeg 2mb)

Febra chinezeasaca (mpeg 2 mb


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea