Social

#mercerie #KreativShop.ro #sarbatori #magazin online #cadouri

KreativShop.ro - Merceria ta online!

Sarbatorile se apropie, iar cadourile personalizate sunt cele mai frumoase daruri. Daca le pregatesti chiar cu mainile tale, atunci vor aduce si mai multa bucurie celor dragi. Pentru toate acestea ai nevoie de o mercerie online de unde sa-ti poti alege toate accesoriile care iti sunt necesare.

KreativShop.ro este exact merceria online pe care o cauti. Peste 10.000 de produse sunt disponibile la orice ora din zi si din noapte pe site, astfel ca este aproape imposibil sa iti doresti ceva si sa nu gasesti, de la fire de orice fel, la panglici, instrumente de tricotat si crosetat pana la masini de cusut ori accesorii pentru patchwork.

Fire fabuloase pentru orice tip de tesatura

KreativShop.ro iti pune la dispozitie o gama extrem de variata de fire pentru cusut, tricotat si crosetat.

Acesta este, spre exemplu, singurul magazin unde gasesti atele de cusut Valdani, fabricate in Romania, obtinute 100% din bumbac mercerizat. Atele sunt foarte rezistente si nu se decoloreaza la spalat, asa cum se intampla in cazul multor altor produse de acest gen de pe piata care nu respecta standardele de calitate.

Atele policolore sunt vopsite manual si sunt prezente in combinatii foarte interesante si moderne, astfel incat vei gasi cu siguranta papiotele de care ai nevoie.

Lana Grossa ori firele de bumbac organic sunt fire pentru tricotat pe care le vei aprecia foarte mult. Daca vrei sa crosetezi gulerase, bascute pentru copii sau orice alt accesoriu, atunci ata Nitarna, fabricata intr-o varietate de culori si de grosimi, este produsul de care ai nevoie.

Ata metalica Glicer, in schimb, este matasoasa, usor de folosit si da o eleganta aparte tuturor pieselor crosetate. Fiind stralucitoare, este ideal de folosit pentru decoratiunile de Craciun.

La KreativShop.ro gasesti si accesoriile pentru tricotat si crosetat. Vorbim aici de andrele sau crosete de cea mai buna calitate, de ace de cusut tricotaje, de ace pentru torsade ori inele de crosetat sau seturi de confectionat pompoane.

Decoratiuni si accesorii pentru hobby si arta

Magazinul online KreativShop.ro este si paradisul persoanelor pasionate de arta handmade. Aici gasesti absolut tot ce ti-ai dori. Cauti margele de toate formele si culorile? Setul de margele din sticla contine si accesoriile pentru fabricarea bijuteriilor, astfel ca iti va fi mult mai simplu sa creezi piesele pe care ti le-ai dorit.

Si pentru ca de Craciun iti doresti cu siguranta decoratiuni inedite, le poti realiza chiar tu folosind coronitele din salcie natur, dar si ornamente, panglici sau figurine, astfel incat sa obtii exact piesa pe care ai visat-o.

Materii prime si accesorii pentru patchwork si cusut

La KreativShop.ro gasesti si o gama extrem de bogata de materiale din bumbac pentru patchwork. Toate cele peste 1.300 de sortimente de materiale sunt importate din tari cu traditie in arta realizarii quilturilor precum Japonia, Germania, Ungaria sau SUA.

Masini de cusut la cele mai bune preturi

Iar daca te-ai hotarat sa-ti cumperi o masina de cusut pentru a-ti face munca mai usoara, nici ca puteai gasi in alta parte un pret mai bun. Intra pe magazinul online KreativShop.ro si alege dintr-o gama extrem de variata de masini de cusut precum Brother, Elna, Merrylock ori Singer la cele mai bune preturi de pe piata.

Masini de surfilat, masini de brodat, dar si accesorii pentru toate aceste utilaje, toate le gasesti in magazinul online KreativShop.ro.

Bijuterii, genti si accesorii imbracaminte

Si asta nu este tot. In merceria ta online gasesti si o multime de cadouri. Te gandesti sa daruiesti cuiva drag o geanta de mana sau o poseta? Intra pe site si alege exact acel produs pe care il consideri cel mai potrivit pentru a-l face cadou. Comanda si un ambalaj special si surpriza va fi cu atat mai mare!

Un set de bijuterii Swarovski reprezinta un cadou perfect la o zi de nastere sau de Craciun. Cercei, brose, bratari, lantisoare cu pandantiv, toate pot fi comandate de pe site-ul KreativShop.ro si ai garantia calitatii, dar si a celor mai mici preturi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea