Social

#presedintele klaus Iohannis #coronavirus #klaus iohannis #pandemie coronavirus

Klaus Iohannis: “Suntem in tren ascendent al epidemiei”

 

 

Astazi, numarul de cazuri confirmate cu noul coronavirus, pe teritoriul Romaniei, a ajuns la 10.096, iar numarul acestora va mai creste in perioada urmatoare.

 

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat ca nu se pune problema sa se slabeasca vigilenta in urmatoarea perioada, deoarece numarul de cazuri este in continua crestere.

"Din pacate am depasit astazi numarul de 10.000 de persoane infectate cu COVID-19 si avem o crestere semnificativa a cazurilor confirmate in ultimele 24 de ore, aproape 400 de cazuri noi. Aceste date ne arata ca suntem inca pe un tren ascendent al epidemiei si trebuie sa continuam sa respectam cu strictete, cu sfintenie chair as spune, masurile de igiena si de distantare sociala. Nu ne putem permite sa slabim deloc vigilenta pentru ca nu ne aflam inca in etapa in care putem vorbi de o plafonare a curbei infectiei in tara noastra", a spus Iohannis, subliniind ca majoritatea statelor se afla inca in primele faze ale epidemiei, iar in tarile care au fost afectate mai devreme se observa o reaparitiei a cazurilor de infectare cu COVID-19.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea