Social

#Klaus Iohannis operat #Klaus Iohannis operatie #klaus iohannis

Klaus Iohannis, operat in Romania. Care este starea presedintelui

Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila” pentru o interventie chirurgicala la umarul stang. Azi-dimineata, a fost externat.

Administratia Prezidentiala sustine ca presedintele este apt pentru atributiile functiei.

„Interventia s-a desfasurat conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune. Presedintele Romaniei este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei, starea sa de sanatate fiind optima”, mai precizeaza Presedintia, intr-un comunicat de presa.

Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila” precizeaza ca seful statului a suferit o interventie minim invaziva artroscopica la umarul stang.

„Astazi (n.r. - joi), 25 octombrie a.c., presedintele Romaniei, domnul Klaus Werner Iohannis, a fost internat in Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central ‘Dr. Carol Davila’ (SUUMC), in vederea efectuarii unei interventii minim invazive artroscopice la umarul stang. Interventia a decurs fara probleme.

Pacientul urmeaza tratament antialgic, antiinflamator si antibioterapie cu spectru larg, incepand, inca din aceasta seara, in post-operator, procedurile de recuperare fizica, conform protocolului aplicat in cazul unui astfel de tratament chirurgical”, informeaza un comunicat al SUUMC

Pe 26 aprilie 2016 presedintele Iohannis a fost internat tot la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila” si operat la umarul drept. Interventia chirurgicala a decurs fara probleme.

A doua zi, seful statului a fost externat si si-a reluat activitatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea