Social

#klaus iohannis

Klaus Iohannis, mesaj de sarbatori: "Va rog sa va feriti de boala si sa-i feriti pe ceilalti de boala. Nu-i de joaca!”

Klaus Iohannis a transmis romanilor un mesaj de sarbatori. Seful statului a recomandat respectarea regulilor privind epidemiei de coronavirus. Președintele a precizat că nu vor fi introduse restricții noi de sărbători: „Nu-i de joacă!”

„Am avut o ședință de lucru cu prim-ministrul Cîțu și mai mulți miniștri. Am discutat despre pandemie, despre cum va fi de Crăciun în spațiul public și despre campania de vaccinare”, a anunțat șeful statului.„Pandemia, din păcate, este cu noi. Chiar dacă în ultimele zile avem relativ mai puține persoane infectate, nu putem să spunem că lucrurile stau bine, avem din păcate foarte multe persoane la ATI și, din păcate, prea multe persoane decedate în fiecare zi. Vă rog să vă feriți de boală și să-i feriți pe ceilalți de boală. Nu-i de joacă!”, a mai spus Klaus Iohannis.

„Cum va fi de Crăciun. Am discutat măsurile în vigoare și nu vom introduce restricții noi de sărbători, însă restricțiile care sunt acum în vigoare rămân toate în vigoare. Aceste restricții sunt obligatorii, nu este ceva opțional. Vă rog să vă conformati acestor restricții, dacă nu doriți să ajungeți de sărbători în spital.
Repet:  restricțiile rămân de sărbători, nu se adaugă altele noi”, a completat președintele Iohannis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea