Social

#Klaus Iohannis case #Klaus Iohannis avere #klaus iohannis

Klaus Iohannis, mai sarac de cand este presedinte

 

 

La mai bine de un an de cand se afla la conducerea tarii, avere presedintelui Klaus Iohannis este mai mica, din declaratia sa fiind eliminata casa din Sibiu pe care a pierdut-o definitiv in instanta. Cu toate acestea, seful statului a castigat aproape 83.000 lei pentru cele doua volume autobiografice “Pas cu Pas” si “Primul Pas”!

 

Potrivit declaratiei de avere, care a fost publicata la inceputul saptamanii pe site-ul Administratiei Prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis detine cinci case in Sibiu, in loc de sase, dupa ce, la sfarsitul anului trecut, a pierdut definitiv in instanta unul dintre imobilele pe care familia le avea in proprietate la preluarea mandatului. Astfel, seful statului are doua apartamente, dobandite in 1997 si 2001, prin cumparare, la care se adauga alte trei case, dintre care doua cumparate in acelasi an, 2007, si una dobandita in 1992 prin donatie/cumparare, potrivit Mediafax.

 Familia prezidentiala a castigat din chirii cu aproximativ 20.000 de lei mai putin, adica 119.920 lei in 2015, fata de 139.970 lei in 2014.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea