Social

#klaus iohannis #donald trump #Donald Trump presedinte SUA

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Donald Trump pentru victorie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a transmis un mesaj de felicitari noului presedente al Statelor Unite, Donald Trump. Republicanul Donald Trump a reusit sa o invinga pe adversara lui democrata, Hillary Clinton.

"Cu acest prilej, seful statului roman a evidentiat relatia solida dintre Romania si Statele Unite ale Americii, prin Parteneriatul Strategic pentru Secolul XXI, element cheie in dezvoltarea profilului strategic al tarii noastre, in calitate de membru NATO si UE", se arata intr-un comunicat al Administratiei prezidentiale.

Klaus Iohannis a tinut sa sublinieze angajamentul ferm al Romaniei de a aprofunda cooperarea bilaterala in domeniul securitatii si de a continua sa actioneze, in calitate de aliat si partener strategic de incredere al SUA, constient de toate implicatiile care decurg din aceasta postura, scrie libertatea.ro.

"Presedintele Klaus Iohannis a accentuat si importanta dezvoltarii dimensiunii economice a Parteneriatului Strategic cu SUA, care ofera numeroase oportunitati de a aduce mai multa prosperitate, in beneficiul ambelor natiuni. Seful statului a exprimat intreaga disponibilitate de a conlucra cu noul presedinte american in promovarea obiectivelor comune si a unei relatii transatlantice puternice si dinamice, aratand ca SUA poate conta pe sprijinul ferm al Romaniei in promovarea democratiei, drepturilor omului si statului de drept", se mai arata in comunicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea