Social

#klaus iohannis

Klaus Iohannis, despre impunerea unor noi restrictii de sarbatori. Ce spune presedintele

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat pe pagina sa de socializare ca restrictiile impuse pana acum au avut efect, iar numarul infectarilor cu noul coronavirus au scazut simtitor.

”Putem să observăm, în ultimele zile, că măsurile de restricție care au fost luate dau primele rezultate. Numărul de noi infectări nu au mai crescut, suntem pe un platou. Vedem că spitalele sunt din ce în ce mai aglomerate, mulți ajung în stare gravă sau foarte gravă. Medicii fac minuni, dar, haideți, să fim solidari. Solidari cu miile de voluntari, de medici care lucrează enorm pentru a trece România peste această pandemie.”, a mai spus Iohannis.

Preşedintele este de părere că după ce va apărea vaccinul anti-COVID, vom reuşi să scăpăm de pandemie.

”Suntem chiar obligați să fim solidari și să respectăm normele, pentru că salvăm vieți. Așa vom avea sărbători fără restricții suplimentare. Toată lumea își dorește să revină la normalitate, iar după vaccinare să terminăm cu această pandemie, poate până în vara anului viitor vom termina cu ea.”, a completat șeful statului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea