Politica

# relaxare restrictii # restrictii 1 iunie #klaus iohannis

Klaus Iohannis: 1 iunie nu va fi data "relaxarii totale"

Premierul Romaniei, Florin Citu, a declarat ca de la 1 iunie se va incepe relaxarea restrictiilor. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a tinut insa sa atraga atentia romanilor ca incepand cu aceasta data se va renunta la unele masuri, insa nu va fi vorba despre o relaxare totala a restrictiilor. Va conta foarte mult situatia epidemiologica.

„1 iunie este o data pe care va rog sa nu o supraevaluati, este data la care Guvernul va prezenta evaluarile pentru posibila relaxare. Sa nu credem din greseala ca 1 iunie este data de relaxare totala. Nu va fi”, a spus Klaus Iohannis.

„Eu sunt foarte optimist si cred ca in cursul verii vom ajunge acolo. Evident, pana atunci mai sunt atatea saptamni in care evaluam mersul pandemiei. Daca numarul de infectari scade foarte mult, daca numarul de persoane grav bolnave scade foarte mult si, in paralel, numarul de vaccinati creste, atunci cu siguranta, rand pe rand, putem sa renuntam la anumite masuri”, a mai spus presedintele.
„Sper foarte mult ca in plina vara sa ajungem in faza in care masurile vor fi atat de putine, incat romanii vor putea sa-si faca concediul in tihna”, a adaugat el.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din politica

Top

Cauta-ti perechea