Social

Kitty, vizitata de iubit la Constanta

Kitty Cepraga are, de cateva luni bune, un iubit in Italia, la Roma. Actrita a vorbit foarte putin despre acesta. Acum cateva zile insa, el, James pe numele lui, a venit in Romania, pentru a-i face o surpriza lui Kitty si a o vizita pe platourile de filmare de la Constanta, unde ea filmeaza acum pentru coproductia romano-britanica Luger, in regia lui Jeff Burr.

Kitty Cepraga nu a dat niciodata prea multe amanunte despre relatia pe care o are, pentru ca niciodata nu i-a placut sa vorbeasca despre viata sa particulara . Actrita locuieste acum in Italia, la Roma, unde l-a cunoscut de altfel si pe James, actualul sau iubit. James are 28 de ani si este un important om de afaceri la Roma. Desi traieste in Peninsula, iubitul Cristinei Cepraga e pe jumatate englez si pe jumatate francez. Se pare ca cei doi se inteleg destul de bine, dar Kitty nu vrea sa vorbeasca despre aceasta relatie, deoarece in acest moment ea pune mare accent pe cariera sa de actrita. Apropiatii vedetei spun ca aceasta nu vrea sa se grabeasca sa dea amanunte despre relatia sa cu James, deoarece vrea sa vada intai cum evolueaza lucrurile intre ei.

A facut cunostinta deja cu parintii ei

Desi Kitty si James se cunosc de cateva luni bune, ei nu s-au mutat inca impreuna. Amandoi stau la Roma, iar actrita nu s-a grabit sa-si mute lucrurile acasa la James, chiar daca sta foarte des pe la el. Iubitul Cristinei a facut deja cunostinta si cu parintii vedetei, cu care pare sa se fi intalnit numai o data pana acum.

(continuarea in Libertatea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea