Social

#udmr #kelemen hunor # ministerul fondurilor europene

Kelemen Hunor: Numele celui care va conduce ministerul pentru fondurile europene va fi anuntat pana la sfarsitul lui august

Kelemen Hunor , liderul UDMR, a declarat marti pentru Mediafax, ca s-a convenit in cadrul coalitiei de guvernare ca pana la sfarsitul lui august sa fie desemnata persoana care va conduce ministerul care se va ocupa de absorbtia fondurilor europene.

Kelemen Hunor spune ca ar putea fi vorba despre o persoana “neinregimentata politic”.

"Am discutat in coalitie despre necesitatea infiintarii unui minister privind fondurile europene , au fost vehiculate doua-trei nume, dar nu am stabilit exact cine va fi. Urmeaza ca pana la sfarsitul lunii august sa fie stabilita persoana care va conduce acest minister. Toata lumea a fost de acord cu necesitatea infiintarii unui minister pentru fondurile europene. Probabil va fi persoana care va discuta despre toate proiectele mari care trebuie aprobate, dar nu in locul ministrilor, ci ca un singur interlocutor. Ceva de genul acesta se contureaza. Persoanele care au fost vehiculate nu sunt inregimentate politic neaparat", a declarat Hunor.

In viziunea lui Hunor, acest nou minister nu va fi unul "care sa gestioneze fondurile europene, pentru ca nu vor fi transferate fonduri catre acest minister", ci unul “de interfata catre Bruxelles”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea