Social

#kelemen hunor #presedinte #udmr #alegeri

Kelemen Hunor este propunerea UDMR pentru alegerile prezidentiale

Kelemen Hunor este propunerea maghiarilor pentru presedintia Romaniei. Consiliul Permanent al UDMR reunit astazi la Targu Mures , l-a propus pe presedintele executiv al Uniunii, Kelemen Hunor , drept candidat la pentru alegerile din toamna.

Vicepresedintele UDMR s-a aflat in competitie cu inca trei colegi de partid: Laszlo Borbely , Gyorgy Frunda si Marko Bela, iar propunerea sa va trebui sa treaca si de validarea Consiliului Reprezentantilor Unionali, care se va intruni la Targu Mures.

Marko Bela a declarat pentru Adevarul ca atat posibilii candidati, cat si membrii Consiliului Permanent ar fi dorit ca presedintele sa isi asume candidatura la Presedintia Romaniei, insa el a considerat ca, totusi, presedintele UDMR nu este singurul politician care poate sa faca fata, are si alta menire in aceasta perioada.

El a adaugat faptul ca Kelemen Hunor este o propunere puternica pentru alegerile prezidentiale datorita faptului ca este un tanar cu multa experienta in cadrul UDMR. Aceste calitati le vor fi prezentate si membrilor  vor fi prezentate si Consiliului Reprezentantilor Unionali, care vor trebui sa dea votul final.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea