Social

Karim Benzema, jucatorul anului in Franta

Atacantul lui O. Lyon , Karim Benzema , a fost desemnat jucatorul anului in Franta, in urma unei anchete efectuate in randul jucatorilor profesionisti din Hexagon, trofeu care i-a fost inmanat chiar de fosta legenda a fotbalului francez, Zinedine Zidane, informeaza AFP.

Benzema , international francez in varsta de 20 de ani, a evoluat de 35 de ori pentru Lyon, care este al un pas de a cuceri cel de-al 7-lea titlu de campioana in Franta. Atacantul francez a evoluat petru Lyon si in Liga Campionilor in editia din acest an, unde a bifat patru prezente.

Benzema a marcat 23 de goluri in ambele competitii si va fi unul dintre oameni de baza ai nationalei lui Domenech, la EURO 2008, unde Franta este in grupa cu Romania, Italia si Olanda.

"Nu am visat vreodata ca o sa cuceresc acest trofeu, sunt absolut incantat", a declarat Benzema. Vreau sa marchez cat mai multe goluri pentru Lyon, iar obiectivul nostru este de a realiza primul event din istorie", a mai spus Benzema.

Atacantul francez este dorit de Sir Alex Ferguson la Manchetser United, dar, dupa festivitatea de premiere, Benzema a afirmat ca va ramane si in sezonul viitor la O. Lyon.

Cu o etapa inainte de finalul campionatului, O. Lyon este lider in Franta, cu doua puncte mai mult decat urmaritoarea Bordeaux. In ultima etapa, Lyon va juca in deplasare, la Auxerre, iar Bordeaux va juca tot in deplasare, la Lens. Lyon este calificata si in finala Cupei Frantei, unde va intalni pe PSG, la 28 mai, pe "Stade de France".

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea