Social

#vacante #calatorii #kara travel #karatravel.ro

Kara Travel: siguranta, confort si seriozitate pentru vacante de neuitat

ADVERTORIAL

Cand pleci intr-un sejur sau intr-o excursie printr-un tour operator, intotdeauna pui pe primul plan calitatea transportului, seriozitatea agentiei si siguranta ta. Kara Travel intruneste toate aceste calitati, plus multe altele, datorita noului parteneriat incheiat cu firma de transport Arytrans, care detine un parc modern de autocare.

In luna noiembrie, tour operatorul Kara Travel si-a schimbat structura actionariatului si a conducerii executive, din dorinta de a oferi clientilor cele mai bune servicii. Noul asociat Kara Travel este domnul Aristide Iordache, actionar majoritar al firmei de transport Arytrans. Odata cu aceasta schimbare, capitalul Kara Travel ajunge la 400.000 de lei.


Calatorii cu autocare de ultima generatie

Vrei sa ai parte de o calatorie linistita si sigura? Cu agentia de turism Kara Travel vei avea parte de cea mai frumoasa experienta, intrucat ai ocazia sa calatoresti cu autocare de ultima generatie, cu un inalt grad de confort si siguranta.

Doru Negroescu, asociat Kara Travel, a declarat ca noul parteneriat cu Arytrans va reduce costurile agentiei si va ridica nivelul de competitivitate pe piata agentiilor de turism.

"In acelasi timp, ne va ajuta sa asiguram gratuit pentru clientii nostri transferuri catre locurile de imbarcare din majoritatea oraselor mari ale tarii", a mai spus Doru Negroescu.


Optimizare a costurilor

Parteneriatul Kara Travel-Arytrans contribuie la imbunatatirea calitatii serviciilor oferite turistilor, ceea ce va duce la cresterea numarului de turisti multumiti. Kara Travel va optimiza si preturile.

"Plusul de valoare pe care aceasta asociere il confera clientilor Kara Travel se reflecta in mod direct asupra ofertei noastre – astfel, costurile de pe acum atractive ale pachetelor de vacanta pe care clientii le pot achizitiona, direct sau prin intermediul agentiilor colaboratoare, vor fi semnificativ optimizate", a declarat noul asociat Kara Travel, Aristide Iordache.


Planuri de viitor concrete

Kara Travel are planuri de viitor concrete: crestere semnificativa a calitatii servicilor oferite, comunicare mai eficienta cu agentiile partenere, investitii in campanii de marketing.

Inca nu te-ai hotarat unde iti petreci concediul in 2013? Intra pe Kara Travel si alege circuitele preferate. Gradul de ocupare este de 12% in prezent pentru circuitele de anul viitor, iar pana la finalul anului va creste pana la 25%. De ce sa risti sa iti ia un alt turist locul si sa-ti strice vacanta?


Despre Kara Travel

Kara Travel este unul dintre cei mai mari tour operatori de circuite turistice in strainatate, precum si un important organizator de vacante si evenimente din categoria "leisure".

In anul 2004, Kara Travel a operat primul zbor charter in Tenerife - Insulele Canare, cu compania aeriana Air Europa si a marcat o premiera in turismul romanesc, devenind prima agentie din Romania care a organizat un lant de curse charter medium haul.

Parteneriatele solide si trainice cu unii dintre cei mai mari tour operatori din lume dezvaluie calitatea serviciilor oferite de Kara Travel. De la infiintare, Kara Travel a reusit sa deruleze proiecte de anvergura, in cele mai indepartate destinatii ale lume, oferind servicii de inalta calitate.


Despre Arytrans

Infiintata in anul 2000, Arytrans este o companie cu capital privat integral. Principalul obiect de activitate este transportul intern si international de persoane, cu autocare de ultima generatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea