Social

Juventus nu da doi bani pe golurile lui Mutu

Dupa ce nu a fost nici macar rezerva in prima partida de campionat, pe care Juventus Torino a castigat-o, cu 1-0, in fata lui Chievo , Adrian Mutu spera ca golurile inscrise, sambata, impotriva Nationalei Cehiei, sa il propulseze printre cei mai importanti jucatori al "bianco-nerrilor". "Eu sper din tot sufletul sa-l impresionez pe Capello. Are o importanta mare sa dai doua goluri Cehiei, sa inscrii pentru echipa nationala. Continuu sa ma antrenez cu seriozitate, cu multa munca. Dupa aceea, este decizia antrenorului Fabio Capello daca ma va folosi sau nu", a declarat Mutu, ieri, inaintea plecarii spre Torino. El nu ia, insa, in calcul faptul ca aproape toti jucatorii din lotul campioanei Italiei fac parte din diverse echipe nationale, care, mai mult, obisnuiesc sa si participe la turneele finale de sau mondiale.


Doar o fraza ratacita

Daca pentru noi faptul ca a inscris Mutu doua goluri este subiect cu ce se poate deschide un program de stiri sau care poate umple pagini intregi de ziar, pentru italieni nu este decat un lucru normal, fara prea multa importanta. Aceasta situatie este evidenta, daca ne gandim la modul in care a fost reflectata performanta lui Mutu pe site-ul oficial al gruparii torineze. Romanului i-a fost rezervata o singura fraza, pierduta intr-un text despre prestatiile elevilor lui Fabio Capello la echipele nationale. "Sambata, Cehia grazie unei «duble» a lui Mutu", au anuntat sec italienii. Asadar, Mutu mai are mult de tras pana cand o sa intre in gratiile celor din Peninsula, iar faptul ca este constient de acest lucru nu poate decat sa ne bucure.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea