Social

Juventus - Mutu a pierdut

Adrian Mutu a jucat, miercuri, in meciul pe care echipa sa, Juventus Torino , l-a pierdut cu 0-1 in fata lui Inter Milano, in triunghiularul "Tim", de la Trieste, la care a mai participat si AC Milan .
Romanul a evoluat toate cele 45 de minute ale partidei cu fosta sa echipa si a primit un cartonas galben in ultimul minut. Trofeul a fost castigat pentru a patra oara consecutiv de Inter, care a invins-o, cu 5-4 la loviturile de departajare, pe marea rivala din capitala Lombardiei, AC Milan. Cel mai bun jucator al turneului italian a fost desemnat portughezul Rui Costa, de la echipa lui Silvio Berlusconi . Juventus a pierdut ambele partide din triunghiular, reusind sa inscrie un singur gol, in meciul cu AC Milan, prin David Trezeguet. La 14 august, campioana Italiei va intalni din nou pe Milan, in celebrul "Trofeo Berlusconi", pe care l-a cucerit anul trecut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea