Social

#juventus #cagliari

Juventus a suferit o noua infrangere

Torino a suferit a doua infrangere consecutiva in Serie A, sambata seara, in meciul disputat pe teren propriu cu , scor 2-3. Oaspetii de la Cagliari au deschis scorul in minutul 16 prin Davide Biondini, dar Juventus a preluat conducerea prin golurile lui Mohamed Sissoko, din minutul 31, si Pavel Nedved, din minutul 38. Dupa pauza, Cagliari a mai punctat de doua ori, prin Neves Jeda, in minutul 54, si Alessandro Matri, prin minutul 78, si a plecat cu toate cele trei puncte de pe terenul lui Juventus.

Internazionale Milano s-ar putea astfel distanta la 9 puncte de Juventus, in cazul in care castiga partida de duminica pe care o va disputa impotriva lui AC Torino.

Juventus: Buffon; Mellberg, Legrottaglie, Chiellini (Grygera 71), Molinaro; Marchionni (Iaquinta 69), Sissoko, Zanetti (Marchisio 21), Nedved; Amauri, Del Piero

Cagliari: Marchetti; Pisano, Bianco, Canini, Agostini; Biondini, Conti, Fini (Parola 85); Cossu (Lazzari 69); Jeda, Acquafresca (Matri 61)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea