Social

#Liviu Dragnea Urs Bruderer #Liviu Dragnea coruptie #Liviu Dragnea bullshit

Jurnalistul elvetian arata “bullshit”-ul lui Dragnea

Jurnalistul elvetian arata “bullshit”-ul lui Dragnea Urs Bruderer, jurnalistul elvetian care a realizat inainte de alegerile parlamentare un interviu cu Liviu Dragnea, in care presedintele PSD spune ca nu intentioneaza sa vorbeasca despre un “bullshit” precum coruptia, demonstreaza ca politicianul are “probleme in a-şi aminti propriile cuvinte”.

“Colegii romani imi spun ca liderul PSD Liviu Dragnea ar fi insinuat public ca Radioul Public Elvetian produce ştiri false. Sa presupunem ca are probleme in a-şi aminti propriile cuvinte. Aici este un citat complet needitat a ceea ce a spus la finalul discutiei noastre despre PSD, coruptie şi viitorul Romaniei", scrie Urs Bruderer, pe Facebook.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat ca ar fi folosit, intr-un interviu pentru postul public de radio elvetian SRF, cuvantul „bullshit”, cu referire la coruptie.

Liviu Dragnea: „Nu, nu discut asta. Eu n-am spus asa ceva.

Reporter: „Sunteti inregistrat”.

Liviu Dragnea: „Am inteles. Nu stiu ce au facut (ziaristii elvetieni, n.r.) si ce au montat. Eu nu pot sa spun asa ceva. Nici nu eram singur eu cu acei reporteri”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea