Social

#feri predescu #radu mazare #delict opinie #recurs

Jurnalista condamnata pentru delict de opinie anti-Mazare

Judecatorii de la Curtea de Apel Constanta au respins, luni, recursul declarat de ziarista Feri Predescu impotriva deciziei Tribunalului prin care era obligata sa-i plateasca primarului Radu Mazare, despagubiri morale de 50.000 de lei, pentru afirmatiile facute la adresa edilului constantean intr-o emisiune de televiziune.

S-a creat astfel cel mai periculos precedent care vizeaza presa din Constanta si, de ce nu, din Romania, scriu jurnalistii de la Cuget Liber.

Din pacate, judecatorii constanteni nu au putut face diferenta dintre o stire de presa si o opinie exprimata intr-o emisiune de televiziune, iar asta nu inseamna decat o presiune foarte mare asupra acelora care au opinii impotriva primarului Constantei.

Astfel, daca Mazare insusi a fost "iertat", desi a facut-o "proasta" pe Sulfina Barbu , fost ministru al Mediului, ziarista Feri Predescu a fost pusa sa plateasca pentru ca doar a asociat numele unor interlopi cu cel al lui Mazare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea