Social

Julia Navarro, autoarea cartilor Biblia de lut si Confreria Sfantului Giulgiu, vine in Romania

La invitatia Editurii RAO, Julia Navarro se va afla in Romania in perioada 3-5 iunie, se arata intr-un comunicat al companiei.

In programul scriitoarei se afla doua intalniri cu cititorii - la libraria St.O.Iosif din Brasov (3 iunie) si la Diverta Scala din Bucuresti (5 iunie). De asemenea, romanul „Sangele nevinovatilor” va fi lansat pe 4 iunie in prezenta autoarei in cadrul Targului Bookfest .  

Nascuta la Madrid in 1935, Julia Navarro a profesat ca jurnalista atat in presa scrisa , cat si in radio si televiziune. Autoare a unor carti de actualitate politica, Navarro a avut cu primul sau roman, Confreria Sfantului Giulgiu, un succes spectaculos, obtinand primele locuri la vanzari atat in Spania, cat si in strainatate.

Julia-Navaro-SangeleUrmatorul sau roman, Biblia de lut, i-a adus confirmarea succesului ca scriitoare . Ambele romane au aparut deja la Editura RAO . Cele doua titluri s-au vandut pana la aceasta data in peste doua milioane de exemplare in toata lumea si au fost publicate in peste 25 de tari .

Cartile sale au fost extrem de bine primite in tari precum Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Brazilia, China, Coreea, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Portugalia, Ungaria, Grecia, Taiwan, Turcia, Japonia sau Rusia. In 2007, Julia Navarro si-a lansat cel mai recent roman, Sangele nevinovatilor, care va aparea la Editura RAO in luna iunie 2008. 

Scriitoarea va fi disponibila pentru interviuri in ziua de 5 iunie.

 
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea