Social

Judecatorul lui Tender are un frate avocat al lui... Tender

Judecatorul Tribunalului Bucuresti Petrica Rosu, magistratul care trebuia sa analizeze cererea de arestare a lui bucuresti cu doar cateva minute inainte ca instanta sa inceapa dezbaterile privind solicitarea procurorilor de a fi arestat. Tender , vizibil afectat, a refuzat sa mai faca declaratii, repetand doar ca nu a incercat sa influenteze niciun expert din dosar. Unul din motivele pentru care procurorii au cerut arestarea omului de afaceri este ca acesta ar fi incercat, prin avocatul Gheorghe Cotofane, sa-l influenteze pe expertul Cristian Bejinariu. Avocatii lui Tender au incercat, ieri, in sedinta secreta, sa-l "salveze" pe clientul lor, invocand faptul ca acesta nu a fost audiat in calitate de inculpat, motivatie care i-a adus libertatea, in urma cu o saptamana, si presedintelui Rompetrol, Dinu Patriciu. Judecatorii au respins insa aceasta cerere.
Procurorii Directiei de investigatii a infractiunilor de criminalitate organizata si terorism il acuza pe Ovidiu Tender de inselaciune, bancruta frauduloasa , instigare la abuz in serviciu, spalare de bani, precum si constituire si apartenenta la un grup de criminalitate organizata. Conform anchetatorilor, Ovidiu Tender si Marian Iancu ar fi constituit o grupare de criminalitate organizata, prin intermediul careia ar fi prejudiciat statul cu peste 2.700 miliarde de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea