Social

Jucatori romani in Cupa UEFA

Aseara echipa AS Roma fara jucatorul Cristian Chivu in teren a invins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formatia turca Gaziantepspor dupa ce in tur a fost invinsa cu scorul de 1-0, si s-a calificat in optimile de finala ale Cupei UEFA.

Formatia AC Parma, la care evolueaza si romanul Ianis Zicu, a fost eliminata din saisprezecimile Cupei UEFA, dupa ce a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 3-0, de echipa turca Genclerbirligi, in mansa secunda a saisprezecimilor competitiei. Zicu nu a putut fi folosit de antrenorul Cesare Prandelli , deoarece a evoluat in acest sezon in cupele europene cu echipa Dinamo Bucuresti .

Echipa Besiktas Istanbul, antrenata de Mircea Lucescu, a ratat calificarea in optimile Cupei UEFA dupa ce a fost invinsa, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de formatia Valencia. La Besiktas, jucatorii Daniel Pancu si Adrian Ilie au evoluat pe toata durata partidei. In mansa intai , Besiktas a fost invinsa cu scorul de 3-2.

Echipa FC Bruges, fara jucatorul Alin Stoica pe teren, a obtinut calificarea in optimile Cupei UEFA dupa ce a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata, miercuri, in deplasare, impotriva formatiei Debrecen. FC Bruges a obtinut calificarea gratie victoriei cu 1-0 din partida tur.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea