Social

Joc de glezne in tarile calde

Cum nici un club nu se grabeste sa-si plateasca datoriile la stat, gruparile din Divizia A au toate resursele sa pregateasca returul de campionat in locuri exotice. Toate cluburile de pe prima scena si-au programat, sau sint in curs de a-si programa la inceputul anului, unul ori mai multe turnee in afara granitelor.

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), euro pentru pregatirea clujenilor

Pe prima scena exista si echipe fara datorii, dar, in linii mari, programul este similar cu majoritatea gruparilor datornice la stat. Clujenii merg pe modelul cu doua turnee afara unul in tara, pentru care vor plati 80.000 de euro. Efortul este al clubului. Banii nostri vin din sponsorizarile pe care le primim, mai ales de la sponsorul nostru principal, Arpad Paszkanyi, din reclame si de la Consiliul Local Cluj. Nu avem datorii, dar nici nu sintem un club bogat, a declarat presedintele Iuliu Muresan. Elevii lui Dorinel Munteanu vor pleca in ianuarie la Vatra Dornei , urmind ca in februarie sa efectueze doua turnee in Antalya, respectiv Cipru. Intr-una dintre cele doua locatii se vor prezenta si jucatorii formatiei Pandurii Tirgu Jiu, datoare la stat cu peste 100.000 de euro, dupa o escala in tara, la Rinca.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea