Social

#bani #locuri de munca #absolventi #indemnizatii #ajutoare de somaj

Joburi, in locul ajutoarelor de somaj pentru absolventi

Indemnizatiile de somaj pentru absolventii de liceu si de institutii de invatamant superior ar putea fi inlocuite cu locuri de munca destinate acestor categorii sociale. Propunerea vine din partea Marianei Campeanu, ministrul Muncii, care este de parere ca in acest fel tinerii vor acumula experienta si isi vor putea castiga singuri existenta.

"Acesti tineri care nu si-au gasit imediat un loc de munca, decat sa le platesc un ajutor de somaj, chiar am avut o discutie si cu mediul de afaceri, mai bine acesti bani ii dau angajatorului pentru a-si face acea experienta, ca stiti bine ca asta se cere", a declarat Mariana Campeanu la Money TV.

Guvernul si-a propus ca in 2013 sa infiinteze la nivel national aproximativ 55.000 de locuri de munca noi. Pentru a ajunge la aceasta cifra, Campeanu a tinut sa precizeze ca Ministerul Muncii se va baza pe proiectele guvernamentale care creeaza locuri de munca, acestea urmand sa fie finantate cu prioritate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea