Social

#pariuri online #pariuri

Joaca la pariuri online de acasa, simplu, comod si mai profitabil!

 

Oriunde te-ai afla, acasa, la serviciu, in vacanta sau pe drum, poti juca la pariuri online comod de pe tableta, computer sau de pe telefonul mobil si poti profita de cele mai bune cote si oferte pe care le furnizeaza operatorii de jocuri de noroc online licentiati in Romania la ONJN.

Pe langa comoditatea sporita, pariurile practicate pe internet iti ofera multe alte avantaje, despre care vom vorbi in cele ce urmeaza:

Beneficiezi de o oferta sportiva net superioara, in sensul ca ai acces la ofertele tuturor operatorilor, la toate tipurile de pariuri existente si la cele mai mari cote din piata, bineinteles, cu conditia sa ai conturi deschise la casele de pariuri online de top.

Primesti oferte personalizate pe langa cele clasice. Exista operatori care iti vor oferi saptamanal diverse avantaje si totodata posibilitatea de a-ti rotunji veniturile, intr-o maniera cat se poate de placut surprinzatoare. Asta nu inseamna ca trebuie sa te transformi intr-un vanator de oferte, insa trebuie sa fii conectat si la acest subiect, pentru a nu rata nici o oportunitate de a castiga mai mult sau de a a-ti reduce din pierderi.

Online poti juca cele mai bune strategii la pariuri sportive. Probabil ca ai auzit de diverse strategii cu care anumiti pariori romani au avut succes la pariuri, cum ar fi de exemplu Easy Money sau Minutul Urmatorului Gol. Ei bine, aceste strategii se pot juca numai la pariuri online. Gandeste-te ca peste 90% din pariorii profesionisti joaca online, tu de ce nu ai face-o?

Daca pariezi pe internet nu platesti impozit pe biletele castigatoare. Gandeste-te ca daca platesti impozit la fiecare bilet castigat si pierzi de fiecare data si 5% din miza pentru a fi taxat, din start cota reala a biletului tau va fi scazuta drastic. Vestea buna este ca la pariuri online platesti impozit numai pe retragerile efectuate, in mod individual si daca nu scoti mai mult de 66.750 RON dintr-on data, vei plati numai 1% impozit din suma retrasa. Veniturile din acest an trebuie declarate abia in anul urmator, pana pe 25 mai, depunand declaratia nr. 200 la ANAF: faci un singur drum pe an, deci nu pierzi chiar asa mult timp cum ar crede unii sau daca esti mai inteligent, iti deschizi cont pe site-ul administratiei fiscale si dupa ce il activezi la ghiseu poti depune de acasa de acum in acolo declaratia, an de an.


Ai intotdeauna acces la o evidenta clara a pariurilor tale. Daca doresti sa-ti analizezi performantele, sa-ti imbunatatesti strategia sau sa afli unde ai gresit, pentru a putea face o analiza pertinenta ce te va ajuta sa-ti maresti sansele de castig pe viitor, vei putea face acest lucru foarte simplu daca joci la pariuri online: va trebui doar sa navighezi in istoricul personal din contul tau de pariuri si sa selectezi intervalul calendaristic dorit, pentru ca apoi sa-ti fie afisate toate biletele respective.

Poti viziona partide si paria live in conditii optime. Operatorii de pariuri online recomandati de catre specialistii din cadrul comunitatii pariorilor din Romania, PariuriX.com, iti permit vizionarea a zeci de mii de evenimente sportive anual. Este indicat sa urmaresti meciurile live video atunci cand vrei sa pariezi live, pentru ca nu cumva sa fii pacalit de statistici, care uneori pot fi inselatoare.

Platformele de pariuri live ale diversilor operatori sunt mai mult sau mai putin optimizate si pot oferi piete deosebit de rapide, care te pot mentine conectat la actiune pe tot parcursul partidei.

Ai un control mai bun asupra banilor tai prin intermediul functiei Cash Out. Daca observi ca lucrurile nu merg bine si vrei sa-ti recuperezi o parte din pierdere, poti inchide pariul, iar acelasi lucru poate fi aplicat si atunci cand vrei sa-ti asiguri un profit inainte de termen, adica inainte ca toate meciurile de pe bilet sa se fi jucat sau chiar in mijlocul unei partide, daca vrei sa eviti o posibila surpriza.

Lista avantajelor continua, insa cred ca ne-am atins scopul cu acest articol. Ai primit suficiente date pentru a-ti da seama ca merita cel putin sa incerci sa joci la pariuri online. Bafta si inspiratie!

PariuriX.com promoveaza parierea responsabila si va recomanda sa nu jucati mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinte financiare si pot cauza dependenta. Va rugam sa jucati responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licenta Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea