Social

#jackson cumpara loc

Jesse Jackson Jr, acuzat ca a incercat sa cumpere locul lui Obama in Senat

Jesse Jackson Jr., fiul celebrului militant pentru drepturile civile si copresedinte al campaniei lui Barack Obama pentru Casa Alba, ar fi unul dintre cei cinci candidati care ar fi negociat cu acesta cumpararea locului lasat vacant in Senat de presedintele ales.

Daca se confirma, aceasta informatie risca sa il atraga pe Obama in scandal si sa ii afecteze imaginea, pentru ca Jesse Jackson Jr, in varsta de 43 de ani, a fost copresedinte al campaniei lui Obama, iar sotia presedintelui ales, Michelle , are relatii personale cu familia acestuia, comenteaza cotidianul britanic Daily Telegraph.

Guvernatorul de Illinois, Rod Blagojevich , este acuzat ca a incercat sa "vanda" postul lasat vacant de Obama in Senat, in schimbul unei functii sau slujbe bine platite pentru sotia lui. Actul de acuzare de 76 de pagini mentioneaza cinci posibili candidati cu care Blagojevich negocia, iar Jesse Jackson Jr. ar fi "candidatul numarul 5", potrivit unor surse judiciare citate de ABC. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea