Social

Jandarmi, va ordon: bateti anarhisti!

Ideea reintroducerii pedepselor corporale nu e rea. Mai bine le bagi mintile in cap cu pumnul decat sa-i bagi la zdup pe tinerii care au spart un geam (abia la parnaie invata  sa fure sau sa talhareasca). S-a vazut ce dificil este sa probezi o infractiune in Justitie, ca sa nu mai spun ca grefierele sau judecatorii constitutionali iti pot elibera vinovatul in doi timpi si trei vicii de procedura.

Cu mascatii merge repede: un telefon la SRI, altul la Politie si intr-un sfert de ora baietii si-au pus bastoanele la lucru. E drept ca doamna cu batic la ochi ar trebui sa tina in mana un pulan in loc de balanta , dar ceea ce conteaza e ca s-a facut dreptate.

Cazul anarhistilor ar fi putut deveni un model, daca nu se facea o greseala fundamentala. Da, anarhistii trebuie pocniti la mir, dar nu ciufulitii din hala sunt vinovati pentru anarhia din Capitala. Primul care ar trebui luat la poceala de jandarmi e chiar primarul, responsabil pentru anarhia de zi cu zi din trafic.

 

Continuarea in Gardianul 

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea