Social

James, portarul Angliei, se muta la Manchester City

David James , portarul echipei Angliei, a fost transferat de la West Ham United , prima divizie , la Manchester City , din prima liga engleza de fotbal, unde il va inlocui pe David Seaman care si-a anuntat retragerea din activitate.

James, 33, ani, a jucat 20 de meciuri pentru nationala engleza, fiind de asemenea succesorul lui Seaman. Suma transferului nu a fost dezvaluita, iar James este asteptat sa debuteze sub culorile noii sale echipe in meciul de sambata impotriva formatiei Blackburn Rovers. David James a ajuns la West Ham United in 2001, echipa ce a retrogradat din prima liga in sezonul trecut, inainte de un periplu de doi ani la Aston Villa si alti sapte ani la Liverpool.

Antrenorul lui West Ham, Alan Pardew, a spus ca plecarea lui James va permite echipei sa se intareasca cu cativa jucatori pentru a continua cu succes campania de revenire in elita fotbalului englez.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea