Social

#baza de date clinica Titan #hoti Clinica Titan #Clinica Titan

Jaf la o clinica din Capitala. Hotii au furat baza de date

Noaptea trecuta, Clinica Titan, din Bucuresti, a fost pradata de hoti, care au disparut cu baza de date si aparatura medicala.

Trei cabinete medicale si un laborator au fost “vizitate” de hoti. Acestia au furat trei laptopuri si aparatura medicala.

„Deocamdata nu a inceput sa se ia amprente decat intr-un cabinet de cardiologie de unde s-au furat 2-3 laptopuri cu bazele de date ale pacientilor, EKG, holter. Din punct de vedere material, am putea trece cu vederea, problema este aceste laptopuri, care au toata baza de date. Trebuie sa vedem cum o putem recupera, eventual de la casa de asigurari”, a declarat, Alina Dia, medic la Clinica Titan, intr-o interventie la Realitatea TV.

„Azi noapte a fost un singur baietas (paznic, n.r.), la felul cum s-a operat, cu intrare pe geamuri, nu avea cum sa-i auda pe hoti. Sisteme de alarma sau camere de luat vederi nu exista”, a mai precizat femeia.

Tu ai fost vreodata la control la Clinica Titan?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea