Social

#jaf #constanta #schimb valutar

Jaf armat la o casa de schimb: pagube de 40.000 de lei

O din Constanta a fost jefuita in aceasta dimineata. Casiera amenintata cu un cutit a fost nevoita sa le dea toti banii celor doi hoti mascati .

Jaful a avut loc in jurul orei 10:25 in zona autogarii din Constanta. Hotii au spart geamul nesecurizat al casei de schimb valutar si au golit intreg continutul casei.

"Cei doi hoti erau mascati si unul dintre ei a amenintat-o pe casiera cu un cutit. Potrivit declaratiilor femeii, suma furata ar fi de aproximativ 40.000 de lei, iar celalalt hot ar fi avut si o arma, dar nu a folosit-o pentru a o ameninta", a declarat comisarul Dorin Colidiuc, adjunctul sefului Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, citat Evenimentul Zilei.

era supravegheata video, iar imaginile vor fi folosite in timpul anchetei. Chiar daca oamenii agentiei de paza cu care casa de schimb avea contract au sosit la fata locului intr-un minut, hotii au reusit sa dispara fara urma.

Proprietarul casei de schimb a fost amendat in luna iulie cu 1.000 de lei, pentru ca nu instalase masurile de siguranta necesare. Conform legislatiei, geamul de la ghiseu si sertarul in care se tin incasarile trebuie sa fie securizate. In absenta acestor masuri de protectie, hotii au reusit sa jefuiasca rapid si usor casa de schimb.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea