Social

#obsesie #apocalipsa #duhovnic #iulia ionescu

Iulia Ionescu, obsedata de Apocalipsa. Iata ce dezvaluiri uimitoare a facut duhovnicul adolescentei

Visarion Alexa, duhovnicul Iuliei Ionescu, adolescenta in varsta de 15 ani care a disparut in urma cu cateva zile de acasa, a marturisit ca aceasta era obsedata de Apocalipsa inca de acum trei ani. Preotul a marturisit ca mama si bunica fetei stiau de aceasta obsesie si incercau sa ii ii scoata din cap fetei frica fata de sfarsitul lumii.

In cadrul interogatoriului la care a fost supus, Visarion Alexa a marturisit ca fata i-a spus ca vrea sa plece la o manastire, insa nu i-a indicat niciodata una anume.

"A existat o discutie cu mama si cu bunica ca ea ar vrea sa plece la o manastire. Atunci am reusit sa o oprim eu, mama, bunica, toti ne-am implicat si am oprit-o pe Iulia. Si am inceput sa-i explicam ca locul ei este in familie pana la varsta de 18 ani. (...) Eu nu cred ca parintii nu si-au facut datoria. Mama si bunica i-au dat cea mai mare grija din cate am vazut fata de un copil, sa incerce sa o faca sa inteleaga ca nu este inca vremea sa faca optiuni de viata in sensul acesta", a declarat preotul Visarion Alexa.

Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale al Politiei Sectorului 5 au deschis un dosar penal in rem, in acest caz, iar infractiunea de lipsire de libertate in mod nelegal a unei persoane este inca in cercetare, potrivit gandul.info.

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea