Social

# copii rapiti #iulia ionescu # eleva disparuta # iulia ionescu gasita

Iulia a fost gasita! Iata unde se ascundea tanara olimpica disparuta

Iulia Ionescu, eleva de la Colegiul National Sf Sava din Capitala, disparuta in urma cu trei zile, a fost gasita de catre politisti, dupa ce intraga tara a intrat in stare de alerta.
 
Iulia Ionescu, fata de 15 ani, dispărută miercuri în Capitală, a fost găsită într-un tren în care a urcat la Suceava, venind spre Bucureşti, după ce a fost identificată de şeful de tren care a anunţat Poliţia, ea aflându-se în prezent la Focşani, cu autorităţile, au declarat reprezentanţii CFR.
 
Potrivit ultimelor informatii, adolescenta si-a sunat mama astazi si i-a spus ca ii pare rau si ca va veni acasa. Ea a fost identificata de politisti, dupa ce o echipa a urcat in tren la Bacau. Iulia urmeaza sa ajunga in Bucuresti in cursul acestei seri. Iulia purta vestmant monahal.
 
Autoritatile au fost puse pe jar miercuri, dupa ce mama Iuliei a anuntat ca fiica sa a disparut. Aceasta o lasase pe Iulia la statia de metrou Eroilor, de unde tanara trebuia sa ia un autobuz catre casa. Acest lucru nu s-a intamplat, iar ultimul loc unde a fost vazuta Iulia era o casa de amanet din zona Pietei Kogalniceanu, unde fata si-a amanetat telefonul si un lantisor din aur. 
 
Potrivit duhovinicului Iuliei, aceasta isi dorea sa imbrace haina monahala si acesta ar fi fost motivul pentru care ar fi plecat de acasa. Autoritatile nu au reusit insa sa o gaseasca pe fata nici la vreun asezamant de cult din Bucuresti si nici la manastirile din nordul Moldovei, unde s-a banuit ca ar fi vrut Iulia sa mearga. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea