Social

Iubitul Andreei Balan flirteaza cu Cosmina Pasarin

Cosmina Pasarin este noul inger pazitor al lui Keo ( foto medalion). Sau cel putin asta este realitatea din noul videoclip al solistului, pentru melodia "Daca as putea sa zbor". Iepurasul playboy si Keo au fost, ieri dimineata, invitati ai emisiunii ApropoFM, matinalul ProFM, unde au cam luat in deradere zvonurile cum ca ar fi iubiti, ba chiar mai mult.

Ca focoasa bruneta s-ar fi mutat deja in apartamentul cantaretului. "Acum doua luni s-a zvonit ca eu as fi iubitul Cosminei", ne-a povestit Keo. "Si de aceea am glumit spunandu-i: te-am cautat acum vreo patru zile prin casa, nu erai. Asta a fost tot".



AMOR PE VERSURI

Cu toate acestea, pentru ca Pasarin si Keo au tot fost vazuti impreuna si pentru ca fara foc nu iese fum, realizatorii matinalului, dr. Stoica si Turla, au compus cateva versuri, chiar pe o melodie a solistului. "Ieri la Teo, azi la noi/ Spune Keo ce-i cu voi?! / Iti servim burlomicina / Zi-i: Andreea sau Cosmina?"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea