Social

#corbi atacand elevetia #libera circulatie romani #critica drepturi pasari

Iubitorii de pasari critica afisul elvetian ce asociaza corbii cu romani

Militantii pentru drepturile pasarilor critica afisul campaniei lansate de Dreapta populista din Elvetia , care infatiseaza trei crbi atacand Elvetia, considerand imaginea jignitoare.

Dreapta populista se opune liberei circulatii a muncitorilor din Bulgaria si Romania, alegand afisul care infatiseaza trei corbi atacand Elvetia, drept o metafora a acestei pozitii, arata Tribune de Geneve. Pe de alta parte, Asociatia elvetiana pentru protectia pasarilor (ASPO) considera ca imaginea din afisul Dreptei este jignitoare si cere corectarea ei, pentru ca pasarile sa nu sufere din cauza prejudecatilor populatiei, a explicat directorul asociatiei, Werner Mueller.

"Corbii sunt pasari agresive si hoate, care ameninta existenta altor pasari", a argumentat Toni Bruner, presedintele partidului de dreapta populist, antieuropean si xenofob. Totusi, ASPO asigura ca aceste pasari, corbii, sunt foarte inteligente , capabile sa invete si sa se adapteze, folosind ramurile ca pe niste unelte pentru procurarea hranei. Mai mult, din momentul in care un mascul si o femela se intalnesc, isi raman fideli pe toata durata vietii, explica ASPO.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea