Social

#pilot sinucigas # accident germanwings #Andreas Lubitz #avion prabusit #germanwings

Iubita pilotului sinucigas, marturisiri socante: "Andreas planuia ceva ce va ramane in memoria tuturor!

Amanunte socante din viata pilotului Andreas Lubitz ies la iveala pe masura ce ancheta in cazul prabusirii avionului Germanwings continua. De data aceasta, chiar iubita pilotului confirma ca Andreas avea o problema grava, iar prabusirea nu a fost o intamplare. 

Fosta iubita a lui Andreas Lubitz a declarat ca barbatul i-ar fi spus anul trecut, pe un ton amenintator: "Intr-o zi voi face ceva ce va schimba tot sistemul si atunci toti imi vor sti numele si si-l vor aminti. Nu am stiut ce vrea sa spuna, dar acum am inteles", informeaza dailymail.co.uk, citand publicatia germana Bild.

Problemele personale şi comportamentul ciudat erau atât de grave, încât femeii i s-a făcut frică şi a decis să se despartă de Andreas Lubitz. Potrivit acesteia, Andreas isi dorea foarte mult sa lucreze la Lufthansa, iar problemele sale de sanatate ar fi facut acest lucru imposibil. Tânăra afirmă că s-a despărţit de Andreas Lubitz "pentru că devenea din ce în ce mai clar că avea o problemă", spune tanara, potrivit Mediafax, completand ca adesea tipa la ea in mijlocul unei discutii. 

Relatia dintre cei doi a fost una de durata, de sase ani, iar cei doi ar fi trebuit sa se casatoreasca. Germanwings, compania germană căreia îi aparţinea avionul prăbuşit, este o filială low cost a Lufthansa. 150 de oameni, printre care si doi bebelusi si 16 elevi, au murit in accidentul din Alpii francezi. Autoritatile au stabilit ca prabusirea a fost una intentionata. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea