Social

Iubita lui Tudor Sisu nu este deloc optimista

Nu ma astept la nimic bun'

Drama lui Tudor Sisu , interpretul de hip-hop, e cunoscuta. Dar nimeni nu stie inca prin ce trece jumatatea lui, Oana, femeia care ii e alaturi la bine si la rau. Dupa ce politistii i-au intrat miercuri dimineata in casa si i-au luat iubitul, ea nu mai are o clipa de liniste...

Sunt acasa la o prietena. Astazi mi-am luat liber de la serviciu. Aveam nevoie sa stau putin linistita..., marturiseste Oana, iubita lui Sisu.

Miercuri dimineata aceasta a trait un adevarat cosmar cand, pentru a doua oara, politistii din cadrul Directiei Antidrog i-au retinut iubitul, sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc . Nu stiu inca nimic concret despre ce se intampla in acest moment cu Sisu. Astept sa ii spuna daca-l vor retine in arest sau il elibereaza... Dar, sincera sa fiu, nu ma astept la nimic bun, avand in vedere cele intamplate data trecuta, isi continua marturisirea Oana, femeia care ii e alaturi lui Sisu de opt ani si care-l cunoaste poate cel mai bine.

Dormeau cand au intrat politistii in casa

S-au cunoscut la o petrecere. Nu a fost dragoste la prima vedere , dar am ramas prieteni. Dupa un an, am devenit un cuplu. In ultima vreme, cei doi si-au facut planuri de viitor. Nu stabilisem data exacta a nuntii, dar asta urmeaza sa se intample, spune Oana. De doua zile, ea e in stare de soc. Aproape ca nu realizeaza ce i se intampla: Nu am plans. Cred ca de fapt eu nu imi dau seama ce se intampla cu adevarat. Am si acum imaginea diminetii de ieri (miercuri - nr), cand au venit sa-l ia. Era in jurul orei sase dimineata. Amandoi dormeam. Iar cu o zi inainte nu se intamplase nimic neobisnuit... Au cautat in casa si nu au gasit nimic, dar pe el l-au luat... Chiar sunt curioasa sa vad ce decizie se ia si ce ii vor pune in carca. Oana nu poate fi optimista: Data trecuta am crezut ca lucrurile se vor termina cu bine. Dar nu a fost asa. Acum, nu mai cred si nu mai sper in nimic pana nu vad....

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea