Social

Iubita lui Irinel, neica nimeni pentru TVR1

Iubita miliardarului Irinel Columbeanu a sarit la gatul realizatoarei si moderatoarei Marina Almasan , pe care o acuza ca minte poporul cu televizorul in cadrul emisiunii "Oala sub presiune" de pe TVR 2. Invitata in editia de sambata a emisiunii, Monica s-a convins ca subiectul cazului social prezentat, disputa dintre o mama si fiica ei intrata in lumea modei, este o facatura realizata cu ajutorul unor actori.

DOVEZI , NU OPINII

In replica, Marina Almasan ne-a declarat ca toate cazurile sunt reale. Iar in ceea ce priveste temerile Monicai legate de o eventuala razbunare a televiziunii publice, ce ar putea viza cariera pe care tocmai a inceput-o la National Tv, Almasan a fost categorica: "Televiziunea Romana are o misiune mult mai importanta decat sa se lupte cu neica nimeni Monica Gabor." La randul lui, presedintele CNA, Ralu Filip, o invita pe Monica sa prezinte dovezi clare, pentru ca CNA-ul nu se poate autosesiza pe baza unei pareri personale venite din partea unei persoane fara prea multa experienta in televiziune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea