Social

#Scarlat Demetrescu #Din tainele vietii si ale universului # citire carti #spiritualitate #carti

Iti place sa citesti carti despre spiritualitate? Vara aceasta, comanda cu incredere de la LIBREX cartea ,,Din tainele vietii si ale universului”!

In ultimii ani, tot mai multe persoane au inceput sa fie pasionate si interesate de spiritualitate si de dezvoltare personala. Avand in vedere evolutia omului pe plan intelectual, este normal ca fiecare dintre noi sa isi puna anumite intrebari referitoare la viata si la rolul nostru pe Pamant. Toti oamenii au aproximativ aceleasi ganduri cand vine vorba despre cunoasterea vietii, asa ca nu trebuie sa iti fie teama sa te informezi. Daca esti pasionat de spiritualitate, iti prezentam in continuare cateva carti pe care cu siguranta le vei gasi interesante. Le poti comanda online, cu transport gratuit de la LIBREX.

 

1. Conversatii cu Dumnezeu, de Neale Donald Walsch: aceasta serie literara este fara indoiala cea mai cunoscuta de pana acum, din categoria ,,spiritualitate”. Milioane de persoane din intreaga lume au citit volumele si au avut puterea de a-si schimba viata. Contrar asteptarilor, nu este o carte despre religie, ci despre cum sa iti depasesti frica pentru a trai in armonie. Foarte multe persoane traiesc intr-o frica permanenta din diferite motive, iar aceasta serie de carti le vine in ajutor.

2. Cum sa ierti atunci cand nu poti, de  Dr. Jim Dincalci: o alta carte ce a ajutat milioane de persoane si care se bucura de recunoastere internationala. Cu siguranta si tu te-ai confruntat la un moment dat cu o situatie neplacuta, in care mania, resentimentele, regretele si alte trairi interioare negative nu iti dadeau pace. Daca ai reusit sa gasesti echilibrul, este foarte bine. Insa, daca nu poti depasi anumite trairi, aceasta carte o sa te ajute sa faci pace atat cu tine, dar si cu persoanele care ti-au provocat nefericire, astfel incat sa iti poti continua viata fara sa te mai afecteze.

3. Osho. Puterea Iubirii: este o carte ce iti va schimba total perceptia asupra iubirii. Asa cum probabil stii deja, inca nu s-a gasit o explicatie completa si o definitie concreta pentru iubire, deoarece este o traire care se schimba de la secunda la secunda si care implica mister. Iubirea, in sensul in care te gandesti, nu este atractie intre doua persoane, ci intre energiile lor. Vei intelege mult mai multe despre iubire si despre cum poti fi iubit, dar si sa daruiesti iubire, citind aceasta carte.

4. Ingineria interioara, de Sadhguru: are ca subiect principal starea de bine interioara si modul prin care fiecare persoana poate prelua controlul asupra mintii si corpului. Oricat de ciudat ar parea, din cauza stilul de viata modern, oamenii nu isi mai asculta corpul si nici semnalele pe care mintea le transmite, producandu-se astfel un dezechilibru care afecteaza atat organismul ca ansamblu, dar si modul de viata.

5. Din tainele vietii si ale universului, de Scarlat Demetrescu: una dintre cele mai interesante si mai frumoase carti de spiritualitate. Este o colectie de marturii si cunostinte ale mai multor autori care vor sa dezvaluie oamenilor tot ceea ce inseamna Univers si viata traita in armonie. Citind aceasta carte, vei intelege evolutia omului nu doar din punct de vedere fizic, ci si spiritual. Astazi, oamenii isi doresc sa afle cat mai multe despre viata, despre misterele din jurul ei, despre suflet si Dumnezeu. Printre subiectele abordate in carte, impartite pe capitole, se numara: existenta lumilor invizibile, corpul fizic al omului, judecata duhului, destinul colectiv si multe altele. Va fi o carte foarte interesanta pentru pasionatii de spiritualitate in adevaratul sens al cuvantului.

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre de carti si ca vei alege sa citesti macar una vara aceasta (sau sa o daruiesti cuiva drag).

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea