Social

#adrian mutu #salariu micsorat #ac fiorentina

Italienii ii taie lui Mutu din salariu

Colegiul Arbitral al Ligii Italiene de Fotbal a acceptat solicitarea clubului AC. Fiorentina , care ceruse ca salariul atacantului Adrian Mutu sa fie redus la jumatate, pe toata perioada in care acesta este suspendat pentru dopaj, anunta cotidianul Gazetta dello Sport citat de realitatea.net.

Un calcul simplu arata ca pentru cele noua luni de suspendare, din salariul sau anual de doua milioane de dolari, Mutu va primi cu 750.000 de euro mai putin.

Pe 29 ianuarie , Adrian Mutu, jucatorul clubului AC Fiorentina , a fost suspendat de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian, dupa ce in urma analizelor a fost depistat pozitiv cu sibutramina , o pastila de slabit care se afla pe lista substantelor interzise sportivilor.

Mutu a fost achizitionat de Fiorentina in urma cu patru ani, contra sumei de opt milioane de euro. Contractul jucatorului roman cu clubul din Florenta urmeaza sa expire in 2012.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea