Social

Italianul Roberto Rosetti va arbitra finala EURO 2008

Italianul Roberto Rosetti va arbitra finala EURO 2008 , care va avea loc duminica, pe stadionul "Ernst-Happel" din Viena, informeaza site-ul oficial al competitiei.

 

Arbitrul de 40 de ani a mai oficiat la centru partida de debut a turneului european, Elvetia-Cehia, scor 0-1, dar si sfertul de finala dramatic dintre Turcia si Croatia, in urma caruia turciii au obtinut biletele pentru semifinala cu Germania, dupa loviturile de departajare.

La finala EURO 2008, Rosetti va fi ajutat la tuse de cei doi compatrioti ai sai, Alessandro Griselli si Paolo Calcagno, in timp ce suedezul Peter Frojdfelt va fi arbitrul de rezerva.

Italianul Rosetti este arbitru FIFA din 2002 si este de atunci unul dintre cei mai apreciati centrali italieni. A arbitrat si la C.M. din 2006, unde a oficiat patru meciuri. In acest moment, este unul dintre obisnuitii partidelor din Champions League, iar la nivel de echipe de club cea mai importanta delegare pentru Rosetti a avut loc in 2004, cand italianul a arbitrat finala Cupei UEFA Intertoto, dintre Schalke 04 si Slovan Liberec.

Altfel, elvetianul Massimo Busacca va arbitra semifinala de miercuri de la EURO 2008, dintre Turcia si Germania, de la Basel, iar belgianul Frank de Bleeckere va conduce cealalta semifinala, care se va disputa joi la Viena, intre Rusia si Spania.
 

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea