Social

Italia, invinsa de Spania

Singura echipa din grupa Romaniei de la Euro 2008 care a pierdut in partidele de pregatire disputate miercuri seara a fost Italia. Macaronarii au fost nevoiti sa se incline in fata Spaniei, in deplasare, dupa un meci al portarilor.

Victoria putea sa fie adjudecata de oricare dintre cele doua combatante, la sfarsitul unei intalniri disputate intr-un ritm alert. Dar Iker Casilla si Gianluigi Buffon au demonstrat de ce sunt considerati cei mai bni portari ai momentului. Spaniolul a reusit o interventie de senzatie la ocazia lui Camoranesi, din minutul 52, in timp ce italianul a aparat incredibil in fata lui Torres, in minutul 37, si Cesc Fabregas , care a avut ocazia sa il invinga 22 de minute dupa pauza. Buffon a trebuit insa sa scoata mingea din plasa la voleul senzational al lui Villa, din minutul 78. Mai trebuie notata si decizia comntestabila a arbitrului Fritz, de a le anula italienilor golul inscris de Toni in minutul 13, pentru un offside care nu prea a fost.

Scor final, Spania - Italia 1-0, la capatul unui meci frumos, in care squadra azzura, aflata in cautarea celui mai potrivit lot de 23 de jucatori pentru Euro 2008, nu s-a facut deloc de ras, chiar daca a plecat invinsa din Spania.
Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sport Acasa.ro ca sa afli cum iti mentii sanatatea si frumusetea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea