Social

#licee #Istoria Monarhiei Romane #monarhia romana

Istoria Monarhiei Romane va fi studiata in liceu

Elevii de liceu vor avea parte incepand cu anul scolar 2013-2014 de o noua disciplina: Istoria Monarhiei Romane. Este vorba despre un curs optional pentru elevii din clasele a IX-a si a XII-a. In prezent, un colectiv de sase profesori lucreaza la un manual care va fi scris intr-un limbaj cat mai accesibil adolescentilor.

Cursul isi propune sa ii invete pe liceeni despre regii Romaniei si despre viata romanilor din perioada monarhiei. De asemenea, elevii se vor putea intalni cu membri ai Casei Regale, vor vizita ctitorii ale monarhilor si vor viziona si dezbate documentare tematice.

Programa scolara mai prevede inca sapte cursuri optionale, care-si propun sa clarifice anumite aspecte din istoria Romaniei sau a lumii. Cele sapte discipline optionale sunt: Istoria Holocaustului, Istoria Comunismului, Istoria Minoritatilor Nationale, Istoria Integrarii Europene, Istoria Migratiilor, Istoria Partidelor Politice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea