Social

#forum #scoala #amenintari #germania #masacru

Isteria amenintarilor in scolile germane

Politia din Germania a inchis in aceasta dimineata o alta scoala din apropierea colegiului unde, acum doua zile, un adolescent de 17 ani a impuscat noua elevi si trei profesoare.

Decizia de suspendare a cursurilor a fost luata in urma unor amenintari aparute pe un forum online, anunta Evenimentul Zilei.

Scoala din Ilsfed, la nord de Stuttgart , a fost inchisa inainte de inceperea cursurilor la care participa 650 de elevi. Purtatorul de cuvant al politiei locale, Roberto Monaci, a asigurat presa de faptul ca copiii nu au fost in pericol nici o clipa.

"Luam amenintarea in serios", a fost declaratie lui. Elevii care ajunsesera deja la scoala au fost condusi intr-o sala, cat timp fortele de ordine au controlat cladirea.

Aceasta nu este prima evacuare a unei unitati de invatament dupa atacul de miercuri. Politia germana nu vrea sa supuna elevii nici unui risc si efectuat mai multe evacuari de acest gen dupa atacul de miercuri.

Citeste si

Atac armat asupra unei scoli din Germania

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea