Social

Issa si-a botezat catelul dupa un fost iubit

Jumatatea blonda a trupei Elegance, Issa, este de anul trecut posesoarea unui simpatic exemplar din rasa Bichon .

Catelusul Toto a intrat in viata vedetei sub forma unui cadou si a cucerit-o definitiv pe stapana lui, care ii satisface toate poftele. Cantareata l-a luat cu ea pe Toto in emisiuni televizate si chiar in turneele prin tara, prezentandu-l cu mandrie peste tot. Un amanunt mai putin cunoscut insa despre dragalasul patruped este faptul ca are si un al doilea nume: Petrut.
Coincidenta sau nu, la fel il cheama si pe barbatul in compania caruia a fost surprinsa de paparazzii revistei CIAO la un pub din Bucuresti, in toamna anului trecut.

Bichonul Petrut si tizul lui

Mai exact este vorba despre un tanar om de afaceri din Buzau, pe numele sau complet Petrut Liviu Oncel.
Potrivit publicatiei amintite mai sus, acesta este casatorit si are doi copii. Issa s-a afisat impreuna cu acesta anul trecut intr-un local din Capitala, in timp ce oficial era inca iubita lui Costi Ionita . Foarte probabil un cadou din partea omului de afaceri, catelusul Toto Petrut a aparut in viata Issei cam in aceeasi perioada. La cateva zile de la intersectarea cu paparazzii, cantareata si-a prezentat catelul in emisiunea Teo de la Pro TV, fara a mai preciza insa ca ghemotocul de blanita alba mai poarta si numele de Petrut. Omisiunea a fost cu atat mai ostentativa, cu cat vedeta nu pierdea nicio ocazie sa spuna numele complet al lui Toto.


Numele complet, in carnetul de sanatate

Potrivit unor surse din anturajul cantaretei, numele complet al bichonului este trecut insa in carnetul de sanatate al acestuia. (continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea