Social

#faisa gaza #ofensiva israel #negocieri egipt

Israelul trimite emisari pentru a negocia in Egipt

Israelul si-a intensificat joi operatiunile in sudul Fasiei Gaza, vizata in cursul noptii de noi raiduri aeriene, dar a aprobat si trimiterea unor reprezentanti in Egipt , pentru a discuta propunerile pentru un armistitiu, in a 13-a zi a ofensivei sale, soldate cu peste 700 de morti.

Mai multe avioane au efectuat joi doua raiduri in orasul Rafah , din sudul Fasiei Gaza, in apropiere de frontiera cu Egiptul.

Atacurile au vizat o casa si un tunel suspectat ca ar fi servit la contrabada, potrivit mai multor martori. De asemenea, patru rachete au cazut intr-o zona nelocuita, sustine AFP.

Armata a confirmat ca au avut loc raiduri la Rafah care, potrivit primelor informatii, nu s-au soldat cu victime. Miercuri seara, armata distribuise pliante in Rafah, prin care a somat locuitorii din zonele de la granita cu Egiptul sa paraseasca zona, pentru ca vor avea loc bombardamente vizand tunelurile de contrabanda .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea