Social

#atacuri europa #atacuri ISIS #isis #amenintari

ISIS ameninta Europa: "Veti plati pretul crimelor voastre"

ISIS, gruparea jihadista care a ingrozit toata Europa dupa atacurile din Paris, a facut noi amenintari ce vizeaza intreagul continent European.

 

Abu Hamza Al, un militant ISIS din Austria a transmits ieri un mesaj de amenintare pentru Europa. "Le spun tarilor din Europa ca vom veni cu bombe, cu centuri explozive si arme de foc. Nu ne veti putea opri, pentru ca acum suntem mai puternici decat eram", a mai amenintat autorul mesajului, potrivit libertatea.ro.

Jihadistii ii cer Rusiei sa opreasca raidurile si sa nu-l mai sustina pe presedintele sirian Bashar al-Assad. De asemenea, acestia au adresat amenintari catre orice tara care are in plan actiuni inpotriva gruparii ISIS.

"Avioanele voastre ii bombardeaza zi de zi pe musulmani si voi credeti ca nu veti plati pretul crimelor voastre!? Cu voia lui Allah, ce s-a intamplat la Paris se va intampla si in tarile voastre, asa ca asteptati-va!", au mai amenintat jihadistii.

Sursa foto: fanatik.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea