Social

Irinel show, mult prea real...

...si am vazut primul episod al serialului "No comment" de pe B1Tv , un reality show de mare exceptie, asa dupa cum am fost anuntati si rasanuntati, ca nu cumva sa ratam momentul. Pe care daca totusi, prin absurd, il ratam, n-am fi pierdut nimic special si in niciun caz vreun moment de mare tensiune psihica sau vreo replica de mare senzatie.
Sigur, avand in vedere ca eroii serialului sunt Irinel Columbeanu, celebru personaj monden, si Monica Gabor, o eleva de liceu care zambeste divin, nu se astepta nimeni sa vada imagini "picante" (de tipul celor de la Big Brother ) si nici sa asiste la discutii despre Kant si Hegel Dar parca imaginea unui om care la petrecerile cu staif ale Bucurestiului descinde mereu din Rolls Royce si alte limuzine ultima fita nu se potriveste de niciun fel cu cea a barbatului care manca, marti seara la B1Tv, carnati cu mustar, in picioare, intr-un bistrou din Germania.
Asta poate face, si chiar o face, tot romanul. Fie el cu bani (multi) sau fara...
Dincolo de placerile firesti pe care le are celebrul cuplu - ca s-or fi saturat si ei de atata lux in palatul de la Isvorani, iar Monicai poate ii este dor de felul in care a crescut la parinti - ideea este ca realizatorii serialului ar trebui sa le sugereze celor doi sa faca ceva mai demn de starnit interesul telespectatorului.
Pentru ca altfel nu se mai uita nimeni, fiindca despre Irinel si Monica stim cam tot din presa, iar drumurile europene le-au batut, dupa 1989, aproape toti romanii care s-au apucat de afaceri.
Mai mari, mai mici sau simple buticuri...

(Puteti urmari un scurt fragment cu mostre de chestii inteligente debitate de cei doi aici )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea