Social

Irinel despre fosta iubita, Blanche: doar un accesoriu

Irinel Columbeanu a ras de declaratiile pe care Blanche , fosta lui iubita, le-a facut in presa. "Eu si Irinel nu am fost iubiti , am fost doar prieteni", a spus Gabriela Botezat, cu numele de scena Blanche. In plus, aceasta a vazut ca Monica Gabor porta unele dintre tinutele pe care Columbeanu le-a cumparat pentru ea. Si a tinut neaparat sa faca publica aceasta informatie. Omul de afacei a ras ironic atunci cand a auzit ca blonda nu mai recunoaste ca s-au iubit, dar nu a negat ca unele dintre hainele pe care le-a purtat ea ii apartin acum Monicai Gabor. "Accesoriul (n.r., Blanche) a confundat accesoriile cu propria garderoba ", ne-a declarat Irinel.



MONICA NU SE SUPARA

"Monica stie ca unele dintre haine au fost purtate de Blanche, dar nu o deranjeaza acest lucru", ne-a mai spus Columbeanu. "Declaratiile lui Blanche sunt probabil facute pentru publicitate. Dar si din ignoranta si poate rautate ."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea